А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ORGANIZER STAR: професіоналізм педагога-організатора

опубліковано: 04 березня 2021 оновлено: 05 березня 2021

Конкурс педагогічної майстерності «ORGANIZER STAR»  серед педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти цього року відбувався в форматі ONLINE.

У міському конкурсі педагогічної майстерності змагалися 7 педагогів-організаторів, які стали переможцями районних відбіркових етапів.Тернівський район на конкурсі представляла СВІТЛАНА КОЛІСНИК, педагог-організатор КЗШ№117.

Свій досвід роботи та свою майстерність педагоги-організатори розкривали у складанні резюме, неформальні презентації у форматі Печа Куча «Робота, що змінила моє життя», створенні відеосторісу «Яскраві моменти життя дитячого об’єднання». Найбільш креативним стало випробування щодо виконання домашнього завдання – «Педагогічний експромт» у вигляді німого кіно.

За підсумками конкурсного марафону «ORGANIZER STAR», Світлана Колісник здобула другий результат і нагороджена Дипломом ІІ ступеня департаменту освіти і науки, грошовою винагородою міської професійної спілки працівників  освіти та подарунком від Університету ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» 

Переглянути творчі педагогічні етюди можна за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1xy8JBFXpNBvyk7ZNvP20jSMRXl8oaoDm?usp=sharing