А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

УВАГА!!! ШАНОВНІ ТЕРНІВЧАНИ!!!

опубліковано: 03 серпня 2020 оновлено: 04 серпня 2020

22 липня 2020 року на засіданні виконкому Криворізької міської ради прийнято рішення про проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2021», яким затверджене Положення про порядок його проведення

 Виконком Криворізької міської ради прийняв вищезазначене рішення, яким:

- збільшено фонд конкурсу до 30 млн. грн;

- зменшено співфінансування проєктів авторами, які відносяться до другої категорії конкурсантів, з 5% до 2%;

- введено додаткову групу проєктів «Соціальні», які не передбачають обов’язкового співфінансування проєктів авторами, а також термін «загальнодоступності користування проєктом (результатами реалізованого проєкту)»;

Прийом конкурсних пропозицій починається з дати оголошення конкурсу 03 серпня 2020 року.

Для участі в конкурсі автори проєктів подають конкурсні пропозиції раді з проведення конкурсу за адресою: управління економіки виконкому Криворізької міської ради, каб. 540, пл. Молодіжна,1, м. Кривий Ріг, 50101, згідно з режимом роботи виконкому Криворізької міської ради, українською мовою та обов'язково вносяться ними до електронної системи "Громадський проєкт" за адресою gb.kr.gov.ua.

Термін закінчення прийому конкурсних пропозицій:

о 16:00 годині 04 вересня 2020 року у паперовому вигляді;

о 00:00 годин 05 вересня 2020 року у електронному вигляді до електронної системи «Громадський проєкт – Кривий Ріг» за посиланням  https://gb.kr.gov.ua/.

На вищезазначеному сайті у розділі «Допомога» можна ознайомитися з правилами участі у конкурсі та завантажити зразки бланків для заповнення.

Довідки та консультації за телефоном (056) 493-04-24.

Чекаємо на ваші ідеї покрашення рідного міста!