А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Шановні працівники соціальної сфери !

опубліковано: 03 листопада 2022 оновлено: 05 травня 2024

Шановні працівники соціальної сфери !

   Сердечно вітаю вас з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної  сфери.

  Соціальний захист - це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Саме ви -   436 працівників  соціальної сфери району:

-         управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради;

-         відділ обслуговування громадян №17 ( сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області

-         комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради;

-         комунальна установа «Будинок милосердя» Криворізької міської ради;

-         комунальна установа «Будинок милосердя «Затишок» Криворізької міської ради;

-         відділ надання соціальних послуг в Тернівському районі Криворізького міськрайонного центру зайнятості;

-          комунальний заклад «Криворізький психоневрологічний інтернат» Дніпропетровської обласної ради»;

-         Криворізький  міський центр соціальних служб  

першими стикаєтеся не лише з радістю вирішення проблем 28 тис. літніх людей району, близько 5 000 осіб з  інвалідністю, 19 тисяч соціально незахищених родин тернівчан, 7 тисяч внутрішньо переміщених осіб, 600 безробітних,  а й з болем, нуждою, часто - з горем. Саме ви відчуваєте життєвий пульс суспільства. І люди вірять вам, йдуть до вас з впевненістю у тому, що знайдуть співчуття, підтримку і вирішення своїх проблем. Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, в центрі якої є людина.

Сьогодні на Ваші плечі лягла додаткова відповідальність – турбота про українських героїв. Ви гідно та з почуттям глибокого патріотизму виконуєте свій обов’язок.

 Прийміть теплі слова вдячності за натхненну працю, доброту і чуйність, професіоналізм, який ви проявляєте у своїй роботі.

Впевнений, що працівники соціальної сфери і надалі будуть якісно  вирішувати складні та важливі завдання, зроблять усе можливе, аби життя жителів району стало кращим, достойнішим, щасливішим.

Хай і надалі працелюбність, глибоке усвідомлення необхідності вашої праці надають вам натхнення у благородній справі служіння людям.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, нових творчих здобутків, перемоги та миру.

 

 Голова районної у місті ради                                                                             Сергій КУШНІР