А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Виставка `Я люблю своє місто

опубліковано: 30 травня 2021 оновлено: 31 травня 2021

26 травня 2021 р. у Тернівському філіалі міського історико-краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки творчих робіт вихованців комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Художня школа №2» КМР «Я люблю своє місто» до Дня міста.

На ній представлено 32 роботи вихованців різних вікових категорій. Серед представлених технік є живопис олійними, акриловими фарбами та аквареллю, чорно-біла та кольорова графіка. Переважають фантастичні мотиви, проте зустрічаються і реалістичні зображення. Більшість робіт – це сюжетні композиції та пейзажі. Деякі малюнки виконані з елементами петриківського розпису. Тематика творів пов’язана з рідним краєм та показує різні куточки регіону, більшість робіт відображає його північну частину, а саме Тернівський район міста Кривий Ріг. До уваги відвідувачів найбільш впізнаванні об’єкти: мікрорайон Даманський, станція Рокувата, палац культури Північного ГЗК, ботанічний сад та багато іншого. 

На відкриття виставки завітали працівники бібліотеки та представники художньої школи №2. Про роботу мистецької організації розповів викладач В.В. Масляний. Зі словом до присутніх звернулися поет-бард, методист ЦПО «Терни» Ю.Г. Ващенко та художниця, поетеса і майстриня В.В. Галєх.