А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ПЕРЕМОГИ вихованців СТАНЦІЇЇ ЮНИХ ТЕХНІКІВ

опубліковано: 30 березня 2021 оновлено: 31 березня 2021

Технічна дитяча творчість — це конструювання приладів, моделей, механізмів та інших технічних об'єктів, це процес коли дитина відступає від звичних і знайомих видів діяльності, і починає експериментувати і створювати щось нове.

От і вихованці гуртків Станції юних техніків Тернівського району(дир.Галина Вдовіна) розробляли проєкти, створювали моделі, а потім представляли їх на різні конкурси, які відбулися в період весняних канікул.

На відкритому районному творчому конкурсі-захисті «Космічні фантазії» Софія Могилюк, Андрій Каракуль, Олександр Ситник представили проєкти космічної техніки та здобули призові місця.

Переможним був виступ і на  обласному інтелектуальному конкурсі «Модель майбутнього» (Софія Могилюк – ІІ місце, Артем Кукушкін – ІІІ місце, Олександр Ситник – ІІІ місце).

Команда  Станції юних техніків взяла участь і в міських змаганнях з автомодельного спорту «Auto Models Mover». І знову перемога – за результатами авто перегонів Георгій Ковальов виборов І місце, а в знаннях правил дорожного руху Олександр Ситнік показав ІІІ результат.

На міському конкурсі з початкового технічного моделювання «Юний майстер – 2021» сестри Марія та Уляна Смірнова, де здобули нагороди в особистому та ІІ місце в командному заліку.

За цими перемогами стоять педагоги, які, сформували у своїх вихованців  початкові навички раціоналізаторства та винахідництва, що і привели до успішного виступу на змаганнях.