А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ОНЛАЙН-ВОРКШОП: КРЕАТИВНО....ЗМІСТОВНО...ІННОВАЦІЙНО

опубліковано: 29 жовтня 2021 оновлено: 29 жовтня 2021

28.10.2021 для заступників директорів закладів загальної середньої освіти міста було проведено онлайн–воркшоп  «Педагогічна самоефективність – шлях до успішного освітнього середовища».

Консультант КЗ «ЦПРПП» КМР Галина Кольчіба виступила в ролі модератору воркшопу.

Онлайн-воркшоп відбувся  на базі НВК «ЗНЗ-ТЛ». У роботі вокшопу взяли участь: Антоніна Гавдан, в.о. директора; Олена Грошева та Ірина Береза, заступники директора з НВР; Світлана Козаченко, учитель математики; Юлія Моісеєва, учитель фізики; Альона Вінівітіна-Охінченко та Юлія Отришко, учителі інформатики; Яна Ковязіна, практичний психолог.

В ході воркшопу розглянуто результати рівня розвитку основних компонентів самоефективності здобувачів освіти та їх навчальних досягнень; окреслено особливості організації та шляхи удосконалення  розвитку компетентнісного потенціалу особистості; узагальнено та експертно оцінено накопичений педагогічний досвід, використовуючи науково обґрунтовані критерії (актуальність, відповідність сучасним викликам і завданням проєкту, оригінальність, новизну, стабільність, збалансованість і комплексність результатів, раціональність витрат часу, зусиль, засобів).