А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

до Всеукраїнського дня бібліотек

опубліковано: 29 вересня 2023 оновлено: 03 травня 2024

Шановні хранителі книжкових таємниць - бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Ці свята свідчать про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки та мистецтва в житті суспільства.

Шановні, ваша щоденна праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності. Ви присвятили себе благородній справі зберігати та розвивати безцінні духовні скарби нашого народу.

 

Сьогодні, в цей нелегкий для нашої країни час, ви наближаєте Перемогу на своєму фронті. Окрім виконання, безпосередньо, своєї основної роботи, долучаєтеся до різних благодійних акцій, організовуєте заходи для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та мешканців району, займаєтеся волонтерською діяльністю та психологічною підтримкою. Ви  вкотре довели, що ви - справжні патріоти свого району, міста та своєї держави. Дякуємо вам за це!

        

         Дякую всім вам за вашу допомогу, за вашу співпрацю, за ваш патріотизм та небайдужість. Кожен з нас щиро вірить, що скоро настане той день, коли закінчиться війна і наші хлопці й дівчата повернуться додому живими. Цей день обов'язково буде! Ми віримо у нашу Перемогу! Підтримуємо та віримо в наших захисників!


Бажаю усім вам, шановні, доброго здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра,  щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага Української держави.