А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Профілактика коронавірусу

опубліковано: 27 квітня 2020 оновлено: 28 квітня 2020

У січні 2020 року виявлено новий коронавірус SARS-CoV-2, який спричинює гостру респіраторну хворобу, що наразі поширився  й переріс у Пандемію.

У березні 2020 року  Кабінет міністрів України запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу.  

З метою профілактики захворювання  cеред працівників Тернівського районного відділу м. Кривий Ріг філії Центр пробації у Дніпропетровській області та суб`єктів пробації постійно проводяться  заходи по недопущенню поширення інфекції.

У квітні 2020 року начальником відділу Валерієм Цихановським на ім`я Криворізького міського голови Юрія Вілкула скеровано лист, про надання для персоналу відділу засобів індивідуального захисту – маски, дезінфікуючі речовини. 

За сприянням виконкому Криворізької міської ради для захисту персоналу органу пробації придбано та передано засоби індивідуального захисту ( марлеві пов`язки) у кількості 75 штук. 

Крім того, з метою запобігання занесенню та поширенню 

COVID-19, партнерська організація БО «БФ «Громадське здоров`я» м. Кривого Рогу надала дезінфікуючі засоби, для потреб відділу.