А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Робоча нарада під головуванням міського голови Юрія Вілкула з питання завершення реконструкції приміщення «Прозорого офісу соціальних послуг»

опубліковано: 26 липня 2020 оновлено: 27 липня 2020

23.07.2020 в приміщенні управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради відбулася робоча нарада під головуванням міського голови Юрія Вілкула з питання завершення реконструкції приміщення «Прозорого офісу соціальних послуг».

В нараді прийняли участь заступник міського голови К.Бєліков, голова Тернівської районної у місті ради В.Солод, директор департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради    І.Благун., начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради О.Каретіна, представники служби зайнятості та управління Пенсійного фонду, Криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Пріоритетним напрямком діяльності в системі реформування надання населенню швидкого і якісного обслуговування є створення центрів з надання соціальних послуг «Прозорих офісів».

На сьогодні завершилась реконструкція «Прозорого офісу»   у приміщенні управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради.

Фінансування ремонтних робіт забезпечувалось за рахунок місцевого та державного бюджетів загальною вартістю 7, 7 млн. грн.

Робота офісу повністю автоматизована, оснащена інформаційними терміналами та електронною системою управління чергою. Для відвідувачів з дітьми передбачений дитячий куточок.

Приміщення обладнане відповідно до потреб людей з інвалідністю.

Головним пріоритетом відкриття «Прозорого офісу» є запровадження нового формату обслуговування жителів Тернівського району, які зможуть отримувати послуги в єдиному приміщенні, швидко та за зручним графіком.

Діяльність самого центру спрямована на головний результат – забезпечення якісного та своєчасного обслуговування  жителів Тернівського району.