А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

НАШІ ВИПУСКНИКИ – ГОРДІСТЬ КРИВОРІЗЬКОЇ ЗЕМЛІ!

опубліковано: 26 травня 2020 оновлено: 27 травня 2020

Дві музичні зірки, Олександр(старший) та Олександр(молодший), які носять відоме на Криворіжжі прізвище ОГНІВЕЦЬ, в різні епохи навчалися в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №105. Олександр(старший)закінчив школу в 1971 році, а Олександр(молодший) – в 2003.

Музична зірка Олександра(старшого) сяє на КРИВОРІЖЖІ і асоціюється зі словами «З піснею по життю». Таку назву має народний вокальний ансамбль палацу культури «Північний» і був заснований в 80-і роки минулого століття. До  сьогоднішнього дня його незмінним керівником залишається Олександр Огнівець.

Зірка Олександра(молодшого) яскраво запалала на музичному олімпі України в сузір’ї відомих українських артистів після закінчення Київської інституту музики імені Глієра.

«У мене тато музикант і з самого дитинства мене оточували саме клавішні інструменти,… постійно був відкритий доступ до таких інструментів. Ще в дитинстві я вирішив, що теж буду музикантом. До сьогоднішнього дня, не можу уявити іншу альтернативну професію для себе, ось також і з інструментом. Це як частина мене.

            Першим артистом, з яким мені пощастило попрацювати, була Гайтана. Я тоді був «зеленуватий», але завдяки підтримці та професіоналізму музикантів, які мене оточували, набув безцінного досвіду. Не менш цікаві історії вийшли в знайомстві і роботі з Іваном Дорном і Арсеном Мірзояном. В одних випадках, це робота на концертах, а в інших студійна. Це – Гайтана, Jamala, Міка Ньютон, Dan Balan, Арсен Мірзоян, Сергій Бабкін, Іван Дорн, Laura Marti, Тоня Матвієнко, Віктор Павлик, Влад Дарвін, Alyosha, Скрябін, Paradush, Сальто Назад, Наталя Могилевська, MamaRika, Ялинка, Алібі , Monatik», зазначає Олександр(молодший).

А головне, що обидва Олександра вважають, що люди повинні допомагати один одному і бути добрішими!