А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Щодо правил поводження в місцях скопичення людей та в зонах відпочинку

опубліковано: 26 травня 2020 оновлено: 27 травня 2020

Всупереч карантинним заходам у зв’язку з коронавірусною інфекцією COVID-19, в Тернівському районі поступово виконуються роботи щодо покращення благоустрою району, в тому числі проводиться ремонт та фарбування дитячих майданчиків та елементів благоустрою в зонах відпочинку, скверах, парках, тощо.

Шановні батьки!

Нажаль, ще зачинені дитячі секції та гуртки, а діти мають велике бажання стрибати, кататися, гратися. Нагадуємо, що розважальні ігри повинні бути такими, щоб не порушувати техніку безпеки та обережно і відповідально відноситись до об’єктів благоустрою.

Виконком Тернівської районної у місті ради переконливо просить Вас провести роз’яснювальну роботу з дітьми щодо правил поводження в місцях скопичення людей та в зонах відпочинку. Допоможіть дітям навчитися відповідально та з повагою відноситись до праці інших людей (наприклад, не залишати написи на об’єктах благоустрою), адже роботи, які проводяться на територіях загального користування – це для покращення і благополуччя  району та гарного відпочинку малечі та всіх мешканців.

За невиконання або порушення Правил благоустрою в місті Кривому Розі, особи несуть відповідальність, установлену Кодексом України про адміністративні правопорушення. За порушення ст.152 КУпАП України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів», правил благоустрою територій населених пунктів, передбачено штрафні станції від 850 грн. Притягнення осіб, винних у порушенні законодавства у сфері благоустрою, до відповідальності, передбаченої законом, не звільняє їх від обов’язку відшкодування заподіяної шкоди.

 

Просимо дотримуватись культури поведінки на відпочинку та дотримуватись Правил благоустрою у місті Кривому Розі.