А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

НАШІ ВИПУСКНИКИ – ГОРДІСТЬ КРИВОРІЗЬКОЇ ЗЕМЛІ!

опубліковано: 25 травня 2020 оновлено: 26 травня 2020

ШЛЯХ ДО УСПІХУ  братів Михайла Горобченка та Павла Горобченка розпочався, тоді коли вони розпочали навчання в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №55 та тренуватися в секції баскетболу ДЮСШ№5.

Спортивну майстерність Михайло і Павло удосконалювали і спортивній залі КЗШ№55 на уроках фізичної культури та в шкільних турнірах з баскетболу.

Після закінчення школи  Михайло Горобченко грав в різних командах, які входили до Федерації баскетболу України. В 2015 році його ім’я було в п’ятірці  кращих гравців України, з 2014 року був гравцем юнацької збірної України, у складі якої представляв український баскетбол на Чемпіонатах Європи та на Всесвітній Універсіаді-2019, де  збірна студентів України  здобула срібні нагороди.

Павло Горобченко теж присвятив себе баскетболу.  В складі збірної команди Тернівського району здобував перемоги на престижному міському турнірі з баскетболу «КУБОК ПАМ’ЯТІ ВАДИМА ГУРОВА». Як  гравець юнацької збірної України показував спортивну результативність в турнірах на чемпіонатах Європи і у 2018 році отримав  золоту медаль  чемпіона Європи.

Школа роками  зігріває своїм теплом дитячі серця і дає шлях в майбутнє. Випускників Михайла Горобченка та Павла Горобченка дійсно можна назвати успішними. Адже їх переможні зірки сяють не тільки на Криворіжжі, а й в Україні та Європі.

Відеорепортаж можна переглянути за посиланням https://youtu.be/Z5j988AoBfA