А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

КОНКУРС БІЗНЕС-ІДЕЙ «РОБИ СВОЄ»

опубліковано: 26 квітня 2023 оновлено: 20 травня 2024

Благодійний фонд «МХП-ГРОМАДІ» оголошує конкурс бізнес-ідей «РОБИ СВОЄ» для підтримки сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни в Україні.

 

У Конкурсі можуть брати участь:

  • фізичні особи – громадяни України, що планують розпочати власну справу;
  • фізичні особи-підприємці, приватні підприємства, що здійснюють свою діяльність не більше як 4 роки станом на дату оголошення початку конкурсного відбору та хочуть розширити та/або здійснити релокацію і якісно покращити свою бізнес діяльність.

У Конкурсі беруть участь дієздатні громадяни України, які проживають у містах та селах або зареєстровані як суб’єкти господарювання на території Вінницької, Черкаської, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської, Сумської та Волинської областей, в тому числі і внутрішньо переміщені особи, які мають підтверджуючі документи про реєстрацію свого тимчасового місця проживання (перебування) на території вищевказаних областей.

Умови участі у конкурсі https://drive.google.com/file/d/1guBZmPxHUThPsp3qG_QX1q8ao3M9BL2S/view

 

Переможці Конкурсу отримають фінансування на реалізацію своїх бізнес-ідей у розмірі не більш ніж 100 000 грн. на одну бізнес-ідею.

 

Кінцевий термін подачі заявок – 5 травня 2023 року.

Оголошення переможців заплановане на 25 травня 2023 року. 

Детальніше тут https://doyourbusiness.com.ua/