А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

НАГОРОДИ ОСВІТЯН: Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

опубліковано: 25 жовтня 2021 оновлено: 25 жовтня 2021

 Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» є майданчиком для презентації освітніх матеріалів і досвіду, обговорення проєктів та спілкування з освітянами всього світу.

 20-21 жовтня 2021 року освітяни Криворіжжя презентували свої кращі освітні досягнення  на ХІІІ міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Освіту Тернівського району представляли педагогічні колективи ЗДО№54(зав. Світлана Євтушенко), КЛ «Джерело» (дир. Наталія Карленко), КЗШ№61 (дир. Олена Галітська), КТГ (дир. Вікторія Дегтяренко), ЦТКЕУМ «Меридіан» (дир. Вячеслав Гуменюк).  За результатами участі у виставці  скарбничка нагород та досягнень освітян Тернівського району поповнилась новими нагородами.

 У тематичній номінації виставки «Експериментальна та інноваційна діяльність закладу освіти як чинник професійного зростання педагогів та стратегічного розвитку закладу» педагогічний колектив КЛ «Джерело» здобув золоту медаль.

 За активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес колективи ЗДО№54, КЗШ№61, КТГ, ЦТКЕУМ «Меридіан» нагороджено дипломами ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,  Національної академії педагогічних наук України та занесено до каталогу професійного форуму.