А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті Рудницького В’ячеслава Петровича

опубліковано: 24 лютого 2021 оновлено: 26 лютого 2021

Тернівська районна у місті рада та її виконавчий комітет з глибоким сумом і скорботою повідомляють, що передчасно пішов з життя колишній голова Тернівського районного об’єднання ветеранів Афганістану і воєнних конфліктів в інших країнах «Гепард» м. Кривого Рогу Рудницький В’ячеслав Петрович.

            Рудницький В’ячеслав Петрович народився 19 листопада 1941 року.

            В’ячеслав Петрович служив заступником командира полку в Німецькій Демократичній Республіці, Республіці Афганістан та інших країнах. Був відмінником військової підготовки. Загальний  стаж служби в армії – 27 років.

            Приймав активну участь у вшануванні пам’яті воїнів, загиблих в ході виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, у вирішенні питань соціального захисту ветеранів Афганістану і воєнних конфліктів в інших країнах.

            Мав 33 нагороди, з них – 2 ордени. За сумлінну працю В’ячеслав Петрович був нагороджений нагрудними знаками:

-          «За заслуги перед містом» III ступеня – в 2016 році;

-          «За заслуги перед містом» II ступеня – в 2018 році;

-          «За заслуги перед містом» I ступеня – в 2021 році.

            Пішла з життя чудова людина, талановитий організатор, наставник, людина виняткового професіоналізму і працелюбності, чудовий сім’янин, турботливий батько, люблячий дідусь.

            Висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким В’ячеслава Петровича. Світла пам'ять про нього назавжди збережеться в наших серцях.