А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

До уваги мешканців! Про надання адміністративних послуг виконкомом Тернівської районної у місті ради через центр надання адміністративних послуг «Віза» Адміністративна послуга: «Про переведення дачного чи садового будинку в жилий будинок»

опубліковано: 24 лютого 2020 оновлено: 25 лютого 2020

Для отримання даної адміністративної послуги можна звернутись з відповідним пакетом документів до  Центру адміністративних послуг «Віза» (м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1) або до територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг «Віза» (м. Кривий Ріг, вул. Короленка,1а).

 

Для отримання адміністративної послуги «Переведення дачного чи садового будинку в жилий будинок» фізичній особі-власнику дачного чи садового будинку до заяви необхідно надати наступні документи:   

- копія документа про право власності на дачний чи садовий будинок;

- письмова згода співвласників (за наявності) на переведення такого будинку в жилий;

- звіт про проведення технічного огляду дачного чи садового будинку з висновком про його відповідність державним будівельним нормам, виготовлений спеціалістами, які мають відповідну ліцензію на виконання вказаних робіт.

 

Протягом 2016-2020 років даною послугою скористалось 25 осіб.

 

Також зазначаємо, що згідно плану проведення семінарів з керівниками органів

самоорганізації населення на І півріччя 2020 року на березень місяць включено питання «Переведення дачного чи садового будинку в жилий будинок».