А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Тернівська районна у місті рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття близьким і рідним з приводу передчасної смерті

опубліковано: 22 серпня 2021 оновлено: 23 серпня 2021

 ОВЧАРЕНКА ВОЛОДИМИРА ПАВЛОВИЧА

Володимир Павлович народився 30 травня 1959 року, прожив яскраве, сповнене подіями життя. Створив прекрасну сім’ю, виховав двох синів, був люблячим сином, братом, турботливим батьком та чоловіком, обожнював єдину онуку.

І все своє життя багато працював.

За час своєї трудової діяльності Володимир Павлович зробив великий внесок у розвиток міста та процвітання Тернівського району, працюючи на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті, де пройшов шлях від слюсаря до помічника генерального директора.

У місцевому самоврядуванні Володимир Павлович пропрацював більше 13 років: на посадах заступника голови районної у місті ради та заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради.

Мав активну громадянську позицію. Обирався депутатом Тернівської районної у місті ради V  та VI скликання.

Працював на благо рідного району майже цілодобово. Вкладав душу у кожну справу.

Завдяки активній життєвій позиції, багаторічній невтомній праці, високому професіоналізму, мудрості й умілому керівництву він користувався великим авторитетом серед колег і жителів Тернівського району.

Його доброзичливість і щирість завжди викликали довіру й приваблювали людей. За життя ми знали Володимира Павловича як людину чесну, добропорядну, толерантну, віддану справі.

Пішла з життя чудова людина, талановитий керівник, організатор, наставник, людина виняткового професіоналізму і працелюбності.

Світла пам'ять про Володимира Павловича назавжди збережеться в наших серцях.

 

Прощання з Овчаренком Володимиром Павловичем відбудеться 26 серпня 2021 року о 12:00 в у храмі Святої Великомучениці Катерини (вул. Івана Сірка, 29А).