А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ДАЙДЖЕСТ ОСІННЬОЇ ШКОЛИ #LEADERjunior»-2020

опубліковано: 01 листопада 2020 оновлено: 02 листопада 2020

За ініціативи Ради лідерів районної спілки дитячих об’єднань «Терноцвіт» стартував п'ятиденний марафон осінньої школи #LEADERjunior-2020» для 15 юних лідерів шкільних дитячих об’єднань.

День перший «START:#LEADERjunior-2020»

Спікером першого дня стали Катерина Капуста, координатор дитячого руху в районі, з коуч-інтенсивом «Станція призначення – майстерня лідерів» та Руслана Шевченко, переможець міського конкурсу педагогічної майстерності «Лайфхак від педагога-організатора»(КЗШ № 61), з командотворчим тренінгом «BIG TEAM» .

День другий «МАЙСТЕРНЯ ЯСКРАВОСТІ»

Свої двері для юних лідерів відкрила «МАЙСТЕРНЯ ЯСКРАВОСТІ», де майстри своєї справи Світлана Ільченко, педагог-організатор переможець міського конкурсу «Педагог-організатор року», зі своїми помічниками лідерами «ТЕМПу» (КЗШ№116) розкрили секрети успішного публічного виступу, основи ораторської майстерності та спільно створили власну театралізовану замальовку.

День третій «МАЙСТЕРНЯ ЩАСТЯ, ЦІННОСТЕЙ ТА ЛІДЕРСЬКОЇ УСПІШНОСТІ»

Майстерня «ЩАСТЯ, ЦІННОСТІ ТА ЛІДЕРСЬКА УСПІШНІСТЬ» складалась з двох блоків і допомогла майбутнім лідерам визначитись з своїм шляхом та усунути перешкоди до успіху.

На тренінгу «Визначення персональних та командних цінностей у форматі VALUES_HappyUkraine. Лідери, разом із Оленою Даценко, амбасадором VALUES_HappyUkrain відшукували шлях до побудови щасливого життя, визначали пріоритети, формували відповіді на питання Хто Ти? Хто Ми? Хто Вони? Що найважливіше для кожного окремо та для команди.

Потім був ЛІДЕРСЬКИЙ BACKSTAGE з успішним лідером випускником нашої районної спілки Олександром Матейко. Формат «100 питань випускнику-лідеру» дав змогу розібратись наскільки реальними є ті чи інші ціннісні орієнтири в лідерській практиці. Олександр розкрив для майбутніх лідерів цікавинки, секрети та дієві прийоми зі свого досвіду.

День четвертий «СТАНЦІЯ ПРИЗНАЧЕННЯ – ЖИТТЯ»

В цей день з лідерами працювали Катерина Капуста, координатор дитячого руху в районі та Алла Даценко, сертифікований тренер з багаторічним успішним досвідом роботи з лідерами,заступнику директора НВК «ЗНЗ - Тернівський ліцей».

Юні лідери розглядали проблему торгівлі людьми. У форматі інтерактивної гри «Рожеві окуляри», розробленої Українським фондом «Благополуччя дітей», лідери підвищити рівень знать, уявлень та розуміння проблем, пов’язаних із торгівлею людьми.

День п’ятий «ЛІДЕРСЬКИЙ START UP «ТРИ ЧАСИ ЛІДЕРСТВА: Я - ВЧОРА, Я – СЬОГОДНІ, Я – ЗАВТРА»

Цього дня юні лідери розповідали, про свої мрії та лідерські плани, про навички, отримані в школа лідерів і як будуть використати на практиці. «Лідерський START UP «Три часи лідерства: Я –ВЧОРА, Я – СЬОГОДНІ, Я – ЗАВТРА».

Після презентації проєктів, відбулося вручення сертифікатів учасникам районної школи лідерів #LEADERjunior»-2020.

А ДАЛІ БУДЕ ЩЕ ЦІКАВІШЕ! ДАЛІ БУДУТЬ ЛІДЕРСЬКІ ІДЕЇ ТА КОНКРЕТНІ СПРАВИ!АДЖЕ ЦЕ - «#LEADERjunior