А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН

опубліковано: 20 серпня 2018 оновлено: 21 серпня 2018

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 N 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України є суб’єктом надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності.

Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України знаходиться за адресою: Полтавська область, смт. Нові Санжари, провул. Курортний, 44 та його називають перлиною Полтавщини. Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України розташований на березі річки Ворскла. Місцевість, де він розташований, володіє унікальними природними ресурсами. Мінеральна вода «Новосанжарська» має унікальні оздоровчі та лікувальні властивості (фахівці кажуть, що за своїми органічними властивостями та хімічним складом близька до «Єсентуки-17»). Тут же на території розташований питний бювет.

Відпочиваючі у санаторії проживають у 2-х або 3-х місних номерах, обладнаних усіма комунальними зручностями, в кожному номері в наявності телевізор та холодильник.

Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України має власну їдальню розраховану на 300 місць, яка забезпечує відочиваючих 4-х разовим харчуванням.

В закладі розроблений та затверджений план проведення заходів із психологічної реабалітації, метою якого є збереженняя, відновлення та корекція психологічних станів учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, які були піддані впливу психотравмуючих стрес-факторів в екстремальних (бойових) умовах.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють 2 психолога та 1 лікар-психотерапевт.

З питання надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті за адресою: вул.Ухтомського,23, каб.11, тел. 0800300177.