А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Засідання комісії з упорядкування розміщення тимчасових об’єктів для здійснення підприємницької діяльності при виконкомі Тернівської районної у місті ради

опубліковано: 20 липня 2020 оновлено: 21 липня 2020

20.07.2020 о 10 годині відбулось засідання комісії з упорядкування розміщення тимчасових об’єктів для здійснення підприємницької діяльності при виконкомі Тернівської районної у місті ради.

На засідання комісії було запрошено власників:

- тимчасової споруди торговельних рядів з реалізації друкованої продукції «Шкільний базар», яка розміщена по вул. Адм. Головка, біля буд.№40;

- власника об’єкта – складу, який розміщується по вул. Володимира Терещенка, біля буд. 1ж; 

- власників 3-х тимчасових об’єктів для здійснення підприємницької діяльності – павільйонів: «Єрмоліно», «Медова крамничка», «Оптика», які розміщуються по вул. Володимира Терещенка, біля буд.1а (біля маг. «Простор»).

На засіданні розглянуто акти від 15.07.2020, які було складено під час обстеження вищезазначених об’єктів стосовно права їх розміщення, заслухано інформацію  присутніх членів комісії та запрошених.

За результатами  засідання комісії з упорядкування розміщення тимчасових об’єктів для здійснення підприємницької діяльності при виконкомі Тернівської районної у місті ради було оформлено протокол.