А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Міжнародний День громадян похилого віку та День Ветерана у Тернівському районі

опубліковано: 01 жовтня 2020 оновлено: 02 жовтня 2020

Другий місяць осені починається з особливої дати.

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 З цією метою виконкомом Тернівської районної у місті ради спільно з Тернівською районною радою ветеранів 02.10.2020  в комунальному закладі «Палац культури «Першотравневий» Криворізької міської ради проведено святкову тематичну програму до Міжнародного Дня громадян похилого віку та Дня ветерана.  

Із щирими словами привітання до присутніх звернулися заступник голови  Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір, голова Криворізької міської організації ветеранів Микола Дабіжа,  голова Тернівської районної ради ветеранів Віктор Бурдієнко.   Виступаючі привітали ветеранів  із святом, вручили грамоти та грошові винагороди та  побажали присутнім  міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у родинному колі. 

Для присутніх був представлений яскравий святковий концерт,  підготовлений колективами художньої самодіяльності закладу.