А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Розквітаємо – РАЗОМ!

опубліковано: 20 жовтня 2021 оновлено: 20 жовтня 2021

Мешканцям Тернівського району добре знайома будівля за адресою: вулиця Ухтомського, 23. В її приміщеннях  функціонують життєво важливі для тернівчан  установи – це управління праці та соціального захисту населення виконкому районної  у місті  ради,  відділ обслуговування громадян № 17 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області,  Тернівський районний суд міста Кривого Рогу, відділення Криворізької північної окружної прокуратури, громадська організація «ІнТерни».  Серед побажань, пропозицій більшості замовників послуг, що висловлюються під час опитувань – подальший благоустрій та озеленення прилеглої території; осучаснення  існуючих  локацій;  оригінальне  оформлення будівлі.

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної  у місті  ради разом з  ГО «ІнТерни» ініційовано участь у конкурсі з озеленення та ландшафтного дизайну «Квітуче подвір’я» в рамках проєкту Громадської спілки «Зелений центр Метінвест»   «Озеленення, інсталяція, інфраструктура» та розроблено проєкт «КВІТУЧІ  ПОСЛУГИ».

За підсумками он-лайн голосування, в якому взяли участь більше ніж 11 000 криворіжців , були визначені переможці конкурсу «Квітуче подвір’я»,  із 43 заявок обрано 13 переможців. Серед них – проєкт «Квітучі послуги».

Сьогодні голова районної у місті ради Антон Недоступ разом з головою ГО «ІнТерни» Оленою Сатановською, начальником управління праці та соціального захисту населення Оксаною Каретіною отримали Диплом переможця конкурсу «Квітуче подвір’я» від керівників проєкту Громадської спілки «Зелений центр Метінвест»   Дмитра Мурашка та Світлани Хватової.

Переконані, що ближчим часом  послуги «Прозорого офісу соціальних послуг»,  інших установ, розміщених в приміщеннях будівлі за адресою: вулиця Ухтомського, 23, розквітнуть новими, більш яскравими барвами. Буде встановлено вуличні ліхтарі, креативні баки для сміття, проведено квітково -  декоративне оформлення клумби.

      

Ми прагнемо до забезпечення якісного обслуговування!

 

Контакти управління праці та соціального захисту населення виконкому

0-800-300-177  (безкоштовно)

                          097 503 35 28          067 433 67 86

                    e-mail: [email protected]