А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ПЕРЕМОГИ стрілків ДЮСШ№7 на чемпіонаті України

опубліковано: 19 серпня 2021 оновлено: 20 серпня 2021

06 – 11 серпня 2021 у м. Львові відбувся Відкритий літній чемпіонат України з пістолета та рухомої мішені зі стрільби кульової, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Змагання відбулися на базах спортивно-стрілецького комплексу НСБ ЛВС Міністерства оборони України та ГО «Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України». 

Криворіжжя на Відкритому  літньому чемпіонаті України представляли вихованці КПНЗ «ДЮСШ №7».

У вправі ГП-11а (стрільба з пневматичної гвинтівки, дистанція 10 метрів, рухома мішень, змінна швидкість, кількість пострілів 40) команда у складі Єгора Чирви, Романа Товстопята та Романа Чадая посіла І місце серед чоловіків. В особистій першості ІІ місце у цій вправі здобули Єгор Чирва серед чоловіків та Вікторія Рибовалова серед жінок.

У вправі ПП-3 (пневматичний пістолет, 10 метрів, 60 пострілів) Вілєна Бевз перемогла в особистій першості (І місце) та у складі команди Дніпропетровської області серед жінок.

У вправі ГП-12 (стрільба по рухомій мішені, 60 пострілів (30+30),повільний і швидкий рух) команда у складі Єгора Чирви, Романа Товстопята та Романа Чадая посіла І місце серед чоловіків, а Єгор Чирва в особистій першості здобув ІІ місце. Вікторія Рибовалова показала у цій вправі ІІІ результат  серед юніорок.

Роман Товстопят та Аліна Ткалик у вправі РМ-мікст (пневматична гвинтівка 10 м, 40 пострілів змішаного руху) посіли ІІ місце.

Крім того, у змаганнях чемпіонату України з пістолета та рухомої мішені зі стрільби кульової, ВІЛЄНА БЕВЗ виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу (тренер Олексій Виливаний), а АЛІНА ТКАЛІК – норматив майстра спорту України (тренер Віктор Скотніков).