А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

100-й ювілейний день народження

опубліковано: 19 серпня 2021 оновлено: 20 серпня 2021

100-річні ювілеї є гордістю нашої громади. У кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього району. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

20 серпня свій 100-й день народження святкує прекрасна жінка, матуся, бабуся та прабабуся, учасниця війни, мешканка Тернівського району – Соколова Ніна Захарівна.

У зв’язку із цією знаменною подією ювілярку привітав голова Тернівської районної у місті ради Антон Недоступ разом із начальником управління праці та соціального захисту населення Оксаною Каретіной та директором територіального центру Антоніною Косогоровою.

Голова районної у місті ради Антон Недоступ:
«Від усієї громади району вітаємо Вас! Бажаємо Вам Божої ласки, міцного здоров’я та світлої пам’яті. Щоб Ви своїми роками та досвідом радували всіх, скільки Бог дозволить, скільки вистачить сили».

Іменинниця отримала в подарунок матеріальну допомогу з міського бюджету в розмірі 2 000 грн. Гості з районної ради подарували бабусі квіти та подарунки.

Додатково повідомляємо, Ніна Захарівна працювала в м. Кривому Розі креслярем на шахті імені Орджонікідзе, згодом, до 1967 року - підземним робітником. Загальний стаж роботи складає понад 37 років, з них 15 років за списком №1.