А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН

опубліковано: 20 лютого 2019 оновлено: 20 лютого 2019

       На  виконання    постанови  Кабінету  Міністрів України від 27.12.2017 N 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності»    управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті ради повідомляє, що ДП Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» та ТОВ «Санаторій «Токарі»  є суб’єктами надання послуг із психологічної реабілітації  учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам  Революції Гідності.

1. Санаторій «Орізонт» знаходиться за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н., смт. Сергіївка, вул.Гагаріна, 1-а.

Оздоровчий заклад  розташований  в центрі курорту Сергіївна, на перетині двох головних вулиць, недалеко від автовокзалу і торгового вузла курорту - базару з комплексом магазинів. «Орізонт» сучасна дев’яти-поверхова  будівля на 550 місць, здане в експлуатацію в 1991 році та повністю реконструйовано у 2016 році розрахована на цілодобову роботу.

Проживання в 2-х та 3-х місних номерах «Полу-люкс». Доставка до узбережжя (пішохідний міст) автобусами санаторію з інтервалом руху 20 хвилин.  

Територія санаторію дорівнює5,703 гаі включає в себе парк, поле для міні-футболу, дві волейбольні та баскетбольний майданчики та автостоянку. Крім того до послуг відпочиваючих: бар, кіноконцертний зал, комп’ютерний клуб, бібліотека, дитяча ігрова кімната, перукарня, косметичний кабінет, магазин з курортними товарами.

 Для громадян, що проходять оздоровлення в санаторії передбачено 3-х разове харчування відповідно до визначених законодавством норм.

Для  психологічної реабілітації  учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій  організовує надання наступних  послуг:

- психологічної діагностики;

-  психологічної профосвіти та інформування;

- психологічного  консультування;  

- психологічної корекції та проектування майбутнього;

- профілактики та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини.

Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють 3 практичних психолога.

   2. ТОВ «Санаторій «Токарі»  знаходиться за адресою: Сумська обл., м.Лебедин, с.Токарі вул.Санаторна,96.  Розташований  у живописному місці Лебединщини: сосновий та змішаний ліс, чудові луки та різнотрав’я. Паркова зона санаторію займає понад11 га. земель, обладнана стилізованими виробами із дерева, лавками для відпочинку, декоративними рослинами та квітами.     Мякий та рівний клімат, наявність річки Пселл сприяють ефективному відновленню життєвих сил та релаксації.

      Відпочиваючі у санаторії проживають у 2-х місних номерах, обладнаних усіма комунальними зручностями, в кожному номері в наявності телевізор та холодильник.

      Санаторій «Токарі» має власну їдальню, яка включає три зали. Для громадян, що проходять оздоровлення в санаторії передбачено 4-х разове харчування.

       Для  психологічної реабілітації  учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності санаторій  організовує надання наступних  послуг:

-  психологічної профосвіти та консультування;

- психологічної діагностики; 

- підбір методів психологічної реабілітації;

- психологічної корекція та профілактики кризових явищ.

      Для надання послуг із психологічної реабілітації в санаторії працюють 3 практичних психолога та 1 фізичний реабілітолог.

 

З питання отримання  послуг із психологічної реабілітації учасниками антитерористичної операції (операції об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони відсічі і стримування  збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях) та постраждалими учасниками Революції Гідності необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Тернівської районної у місті  за адресою: вул.Ухтомського,23, каб.11, тел. 0674336786.