А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

УВАГА ! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !

опубліковано: 18 жовтня 2020 оновлено: 19 жовтня 2020

Пріоритетним завданням управління праці та соціального захисту населення виконкому  є надання соціальних послуг замовникам ВЧАСНО  ЯКІСНО  ЗА ЗРОЗУМІЛОЮ ПРОЦЕДУРОЮ!

Звертаємо увагу отримувачів державної соціальної допомоги в категорії малозабезпечені сімї:

Результати  перевірок (повноваження  на проведення  яких мають  державні  соціальні  інспектори) свідчать  про існуючі факти  подання  замовниками  недостовірних  даних  щодо  документів, інформації, відомостей, необхідних  для  призначення  державної  соціальної допомоги.

Нагадуємо

Чинним законодавством визначено необхідність обов’язкового врахування замовниками при подачі документів наступного:

 

• фактів здійснення купівлі земельної ділянки, квартири (будинку), транспортного засобу (механізму), будівельних матеріалів, інших товарів довгострокового вжитку або оплатили (одноразово) будь-які  послуги (крім медичних,  освітніх  та житлово-комунальних  згідно  із  соціальною нормою житла та соціальними нормативами житлово-комунального обслуговування) особами, які входять до складу малозабезпеченої сім'ї, протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням державної соціальної  допомоги на  суму,  яка  на  дату  купівлі,  оплати   перевищує 50 тис. гривень;

 

• наявність у власності малозабезпеченої сім'ї другої квартири (будинку), крім житла, яке розташоване на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, у населених пунктах на території яких органи державної влади тимчасово не  здійснюють своїх  повноважень, та  у населених  пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, або житла, непридатного для проживання, що підтверджено актом обстеження технічного стану  житлового  приміщення  (будинку, квартири),  за  відповідною  формою;

 

• наявність у  власності малозабезпеченої сім'ї  більше  ніж одного  автомобіля, транспортного засобу, що підлягає державній реєстрації, з дати випуску якого минуло менше ніж 15 років (крім мопеда і причепа). При цьому не враховуються транспортні засоби, отримані безоплатно чи придбані на пільгових умовах через органи соціального захисту населення, у тому числі за рахунок грошової допомоги на придбання автомобіля, а також транспортні засоби, придбані батьками - вихователями дитячих будинків сімейного типу. Наявність (відсутність) у власності членів малозабезпеченої сім'ї транспортних засобів зазначається у декларації.

 

Якщо у Вас виникають запитання, пропозиції, прохання звертатися до управління праці та соціального захисту населення  

                                   

                                 Тел. 067-433-67-86,     097-503-35-28,     056-494-83-04

                                                                              e-mail: [email protected]