А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Шановні мешканці району, а особливо: усиновлювачі,опікуни, піклувальники, прийомні батьки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення!

опубліковано: 17 вересня 2023 оновлено: 03 травня 2024

 Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім'ї, найважливіше- щастя мати родину. Ви відкрили своє серце, розділили свою любов і душевне тепло. Усиновити дитину, яка за різних життєвих обставин втратила свою сім'ю- означає проявити милосердя. Це заслуговує на повагу та шану оточуючих.

   Сьогодні все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримка сімей, в яких вони виховуються, зменшення кількості таких дітей у інтернатних закладах є одним із головних завдань державної політики в галузі захисту прав дитини.
   Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. І нехай у Ваших домівках оселиться щастя, добробут та родинне благополуччя. Хай завжди лунає дитячий сміх!
 
Голова районної у місті ради        Сергій КУШНІР