А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Увага! Збірник регуляторних актів

опубліковано: 17 серпня 2023 оновлено: 14 травня 2024

                                                                                              Шановні друзі!

        Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва, в Україні» забезпечено відкритість та прозорість регуляторної діяльності для подальшого впровадження її принципів у форматі взаємодії влади, довіри бізнесу й громадськості у складному режимі повномасштабного вторгнення Російської Федерації та терористичних атак.

        Систематичне видання збірника регуляторних актів з 2004 року є прикладом прозорості, передбачуваності та ефективності нормотворчої діяльності.

        Для розширення потенційних можливостей представників територіальної громади, підприємницького середовища та громадських організацій підприємців, з метою ознайомлення й використання в роботі діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому підготовлено чергову електронну редакцію збірника.

       До збірника ввійшли регуляторні акти з урахуванням унесених змін. Збірник сформовано з 22 регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконавчого комітету. Їх також розміщено на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету (www.кг.gоv.uа). Оприлюднення регуляторних відкритих даних у єдиній платформі (data.gov.ua) є логічним втіленням принципу прозорості органів місцевого самоврядування та врахування громадської думки, що полягає в забезпеченні відкритості для фізичних, юридичних осіб і їх об’єднань дії регуляторних органів на всіх етапах. Упевнені, що це видання буде надійним помічником для підприємців, корисним для населення та сприятиме створенню стабільних умов локального управління й спрямованості на досягнення прозорості діяльності органів місцевого самоврядування міста.

                       Міська рада та її виконком відкриті до ваших ініціатив і пропозицій.

        Щиро вдячні за відгуки, слушні пропозиції, які, під час проведення заходів з відстеження результативності регуляторного акту, пропонуємо надсилати управлінню розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради — координатору впровадження регуляторної політики в органах місцевого самоврядування (пр-т Металургів, 36Б, каб.420, т .94-74-41), е-mail: urp@ kr.gov.ua.

        Збірник видано на виконання Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, в м. Кривому Розі на 2017 - 2024 роки, затвердженої рішенням міської ради від 21.12.2016 №1173, зі змінами від 23.12.2020 №26, 24.11.2021 №919