А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Святкування Дня закоханих в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради

опубліковано: 16 лютого 2020 оновлено: 17 лютого 2020

День всіх закоханих або Валентинів день – одне з улюблених та довгоочікуваних свят, яке святкують 14 лютого. В Україні вперше святкувати день закоханих почали в 90 – х роках. Просте і нехитре свято полюбилося молоді і не тільки. Сьогодні його відзначають люди всіх поколінь, адже це чудовий привід посміхнутися, побажати  всього найкращого людині, яку любиш, цінуєш та просто поважаєш.

Тому, саме сьогодні в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради, день розпочався з посмішок, привітань та гарного настрою.

 Для відпочиваючих відділення денного перебування  запропонована концертна програма: «На крилах любові», участь в якій прийняли поетеси - аматори Віра Пушкарьова та Тетяна Новенко. В авторському виконанні звучали вірші та лунали пісні  про любов до коханих, батьків, дітей, друзів,  бо саме на цих  крилах тримається світ!

Сергій Перехрест - учасник п’ятого всеукраїнського фестивалю - конкурсу народної творчості «Червона калина», який завітав до територіального центру теж привітав присутніх українськими зворушливими, щирими, ніжними піснями.

Цього світлого дня у комунальній установи вирувала романтична атмосфера та гарний настрій, який запам’ятається на довго.

Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!