А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Переможний виступ боксерів ЦПО «Терни»

опубліковано: 16 січня 2020 оновлено: 17 січня 2020

          Вихованці комунального позашкільного закладу освіти «Центру позашкільної освіти «Терни» з 14 по 18 січня 2020 року взяли участь у першості Дніпропетровської області з боксу серед молоді у місті Дніпро.

          За рік наполегливої праці, виснажливих тренувань та завдяки працьовитості і старанності Ярослав Сарамага вже в перший день змагань отримав перемогу, і другого дня була перемога у півфіналі – І місце у ваговій категорії 60 кг.

          Поліна Черненко отримала І місце і завдяки цьому включена до складу збірної Дніпропетровської області з боксу для участі в Чемпіонаті України. А Олександр Самарчук здобув ІІІ місце в змаганнях з боксу серед молоді області.

          Переможці отримали нагороди, завдяки професіоналізму тренерів Анатолія Новосельця, Ігоря Кекало та Дмитра Керноса, які їх тренували.

          Вихованці та педагоги вдячні Костянтину Павлову Народному депутата України VІІІ скликання, Наталії Шамрицькій депутата Дніпропетровської обласної ради та Анатолію Третяку голові громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Визвольний рух» за підтримку у розвитку спорту у Тернівському районі.