А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

ПРЕСРЕЛІЗ патріотичного тижня

опубліковано: 14 жовтня 2020 оновлено: 15 жовтня 2020

…ПАТРІОТИЗМ! Патріотизм у дії, бажання творити щось для держави та українська свідомість – це ті якості, які сьогодні притаманні молодому поколінню України..

З 12.10. по 16.10.2020 в закладах освіти Тернівського району відбувся марафон патріотичних заходів у різноманітному форматі: від звичайних інформаційних хвилинок та конкурсів малюнків до інноваційних –  БРЕЙСТОРМІНГ та  ART-CHALLENGE «Козацькому роду – немає переводу», СПОРТИВНІ ПЕРЕГОНИ «Ми сильні духом» та ІГРИ ПАТРІОТІВ, СТОРІТЕЛІНГ «Хто історію знає той в біду не потрапляє» та ІСТОРИЧНИЙ КВЕСТ «Козацька сторінка історії України». Юні художники долучилися до міської АРТ-АКЦІЇ «Незламний дух козацтва».

Напередодні Дня Захисника України, учні КЗШ№№27,48,50,110,116, хвилиною мовчання вшанували пам'ять про випускників шкіл, які загинули захищаючи суверенітет України.

Нехай патріотизм, сила волі та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі стануть вірними друзями молодого покоління нашої держави. Миру, добра і процвітання нашій країні!