А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«ШАНУЙМО ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ»

опубліковано: 14 червня 2021 оновлено: 15 червня 2021

Літні люди потребують особливої уваги і піклування. Наш життєвий обов'язок ставить перед нами мету – підвищити якість життя літніх людей, створити умови для збереження та зміцнення їхнього здоров'я, посилити соціальну підтримку, захист представників старшого покоління, залучити їх до активної участі у житті суспільства.

Працівники територіального центру щодня пам'ятають, що кожен з нас має святий обов'язок турбуватися про літніх людей, усіма силами ми зобов'язані робити  життя літніх людей легшим, світлішим та радісним. Ми не повинні бути байдужими, адже у світі не має важливішої та благороднішої справи, як турбота про людину!

До Дня захисту людей похилого віку, у відділенні денного перебування комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі Криворізької міської ради за участі  відпочиваючих організовано коло спілкування, «Шануймо літніх людей». Це нагода ще раз подякувати літнім людям за їх безцінний життєвий досвід для молодого покоління, за їх вагомий внесок у розбудову нашого міста. Для «золотого фонду» Тернівського району лунали слова подяки, побажання міцного здоров'я, довгих і щасливих років життя, миру, добра і благополуччя.

Спілкування виявилося теплим, дружнім  та затишним.