А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

До відома суб’єктів господарської діяльності усіх форм власності та громадян Тернівського району щодо проведення всесвітньої кампанії Година Землі 2019!

опубліковано: 14 березня 2019 оновлено: 15 березня 2019

Виконавчий комітет Тернівської районної у місті ради  повідомляє, що 30 березня 2019 року проводиться всесвітня кампанія Година Землі 2019, яка організовується Всесвітнім фондом природи.

Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити власний Connekt2Earth («Злови зв'язок з Землею») та підкреслює, що люди почали втрачати зв'язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя – чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.     

Вимкнувши світло та прилади, що не є суттєво важливими, 30 березня 2019 року о 20:30 на 1 годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажання захистити природу.

Такий захід ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це дасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.