А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Фінансова допомога внутрішньо переміщеним особам (ВПО) для відновлення втраченого через війну мікробізнесу та започаткування власної справи

опубліковано: 14 червня 2023 оновлено: 09 травня 2024

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе внутрішньо переміщеним особам (ВПО) розпочати або відновити власний мікробізнес на новому місці.

Взяти участь у цій програмі та отримати відповідну фінансову допомогу можуть ВПО, які знаходяться у Дніпропетровській області (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення підприємницької діяльності) та планують підвищити свій дохід за допомогою підприємницької діяльності. Програма допоможе вам подолати складні життєві обставини та зменшити свою залежність від зовнішньої підтримки.

Середній розмір фінансової допомоги в межах цієї програми складає 1500 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. Остаточна сума залежатиме від типу бізнесу та фінансових потреб конкретного учасника програми.

Детальніше за посиланням - https://business.diia.gov.ua/marketplace/finansuvanna/grant-programs/7ef3e938-cd15-4675-a8b2-cd98cdf099d5