А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

«СКАНДИНАВСЬКА ХОДА, ЯК ОДИН ІЗ ВИДІВ ФІТНЕСУ»

опубліковано: 13 червня 2021 оновлено: 14 червня 2021

 

Скандинавська хода - це вид фітнесу, який підходить абсолютно всім. Унікальність скандинавської ходи в тому, що нею може займатися кожен: як діти, так і літні люди, а також ті, хто не може займатися в залі або просто звичайним спортом через надмірну вагу. Завдяки цьому скандинавська хода підходить для літніх людей, як щоденний фітнес та людям із граничним перевищенням ваги, яким заборонені активні фізичні вправи.

Відпочиваючі відділення денного перебування комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради долучилися до участі в бесіді «Скандинавська хода, як один із видів фітнесу», на якій фахівець із лікувальної фізкультури розповіла про переваги скандинавської ходи для літніх людей та наголосила, що скандинавська хода, як вид фізкультури, практично не має протипоказань, окрім випадків з гострими запаленнями суглобів. Перевага занять скандинавською ходою в тому, що опора на палиці розвантажує хребет, зменшує тягар власної ваги – це неоціненно для людей з хворою спиною та колінами.

 По закінченню бесіди, «команда спортсменів» зі скандинавської ходи відпочиваючих відділення денного перебування поповнилася новими учасниками.

Тож бажаємо всім, хто долучився до корисного дозвілля успіхів та міцного здоров'я!