А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Міжнародний жіночий день 8-Березня в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради

опубліковано: 12 березня 2020 оновлено: 13 березня 2020

Із першими лагідними променями сонця, подихом талої води, дзвінким пташиним різноголоссям у наших серцях яскраво розквітають найкращі почуття.

Миле і ніжне свято 8 Березня щороку дає нагоду сягнути всю значущість того, що відбувається в нашому  житті під знаком Жінки: з її усмішкою зникають негаразди, свіжий вітер перемін окрилює душу передчуттями нових перспектив, надій і вірою в їх здійсненність. Саме від Жінки ми переймаємо любов до рідної Землі, мови, пісень, народних традицій.

З нагоди Міжнародного жіночого дня 8-Березня відпочиваючі чоловіки з денного відділення комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Тернівському районі» Криворізької міської ради щиро вітали жінок зі святом Весни! На святковому концерті лунали улюблені пісні, вірші, побажання міцного здоров’я, радості від кожного прожитого дня, посмішок, миру та достатку.   Традиційно, свято завершилось  запальною дискотекою.