А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Всесвітній день психічного здоров’я

опубліковано: 11 жовтня 2020 оновлено: 12 жовтня 2020

9.10.2020 соціально-психологічною службою Індустріального фахового коледжу  було проведено заходи, приурочені Всесвітньому дню психічного здоров’я (World Mental Health Day), який відзначається з 1992 року за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров’я.

Мета усіх дійств – запобігання поширенню депресивних розладів, шизофренії, наркотичної залежності, епілепсії, розумової відсталості тощо. А  тому темою цього дня стало гасло  «Позитивне мислення – основа відмінного психічного здоров’я».

Позитиний настрій – найголовніше в житті. Саме оптимізм не дозволяє впасти в депресію, нервувати через дрібниці, які руйнують імунітет, впливають на внутрішні відчуття, від яких залежить здоров’я.

В холі коледжу був створений стенд психологічної просвіти «Рекомендації щодо збереження здоров’я педагогів та уникнення професійних деформацій».

Для створення позитивного тонусу на початку робочого дня викладачам та робітникам коледжу було запропоновано стати учасниками психологічної лотереї «Позитивні бажання».

Було організовано та проведено анкетування в студентських групах: «Визначення психологічного клімату в колективі».