А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Урочиста посвята в студенти `Університету третього віку`.

опубліковано: 12 вересня 2023 оновлено: 04 травня 2024

Не зважаючи на складний для країни час в місті відроджується соціальний проєкт Костянтина Павлова "Університет третього віку".

Ідея втілення цього унікального для Кривого Рогу проєкту ще у 2018 році належала на той час народному депутату України Костянтину Павлову, міському голові Юрію Вілкулу, голові міської організації ветеранів Миколі Дабіжі. Сьогодні «Університет третього віку» відзначає своє друге народження. У Кривому Розі знову з’явилося місце, де слухачі можуть відкрити себе, знайти нові грані своїх умінь та навичок, удосконалити свої життєві знання, освоїти сучасні технології та й просто – придбати нових друзів!

Сьогодні 12.09.2023 о 12.00 в Палаці культури "Північний" у рамках ініціативи громадської організації "Фонд Олександра Вілкула "Українська перспектива" відбулася урочиста посвята в студенти "Університету третього віку".

У відеозверненні студентів привітав голова Ради оборони міста Кривого Рогу Олександр Вілкул, а голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір та депутат Дніпропетровської обласної ради від політичної партії «Блок Вілкула «Українська перспектива» Андрій Богатирьов, привітавши слухачів "Університет третього віку", вручили їм набір студента, який знадобиться під час навчання.

Ще одним приємним подарунком для учасників заходу стали найкращі виступи солістів та творчих колективів Палацу культури «Північний».