А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Шановна молодь Тернівського району!

опубліковано: 12 серпня 2023 оновлено: 14 травня 2024

Вітаю вас з прекрасним святом творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові й романтики! Юність і молодість – прекрасні періоди в житті кожної людини, особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Це неповторна, визначальна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Сучасні і освічені, ви – сьогодення України та її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм, наполегливість і сміливість знаходять втілення у науці, політиці, бізнесі, на виробництві, у спорті, мистецтві та у вирішенні тих важливих завдань, які ставить перед нами сьогоднішня реальність.

Пам’ятайте! У ваших руках – завтрашній день України, наш з вами завтрашній день. Тож будьте готові до цієї великої відповідальності. Який життєвий шлях ви б не обрали, головне – будьте гідними й свідомими громадянами, бережіть свою країну, любіть рідний край, поважайте свій народ.

Бажаю міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, сміливих думок та багато сили, щоб ваші мрії та прагнення втілювалися в життя!

 

З повагою

Голова Тернівської районної у місті ради                            Сергій КУШНІР