А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Інформаційна зустріч на тему: «Легалізація праці – вимога сьогодення»

опубліковано: 10 червня 2021 оновлено: 11 червня 2021

09 червня 2021 року об 11.00 годині у виконкомі Тернівської районної у місті ради відбулася інформаційна зустріч голови Тернівської районної у місті ради Антона Недоступа та його заступника Сергія Кушніра із студентами та випускниками закладів Криворізького професійного будівельного ліцею та Відокремленого структурного підрозділу «Індустріальний фаховий коледж КНУ» на тему: «Легалізація праці – вимога сьогодення». До заходу було залучено представники Департаменту соціальної політики та управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, управління Пенсійного Фонду, Тернівського центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення та відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради.

Для майбутніх фахових працівників представниками служб було розкрито значення «Що таке легалізація праці», з чого розпочати свою трудову діяльність, для чого потрібно оформляти трудовий договір.

Для більш детального значення теми обговорення управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради було продемонстровано відеоролик про потенційні ризики й втрати через неоформлену зайнятість для молодого покоління.

Заключне слово з побажанням на майбутнє присутній молоді  було надано голові Тернівської районної у місті ради Антону Недоступу.