А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Міжнародний День людей похилого віку та День Ветерана у Тернівському районі

опубліковано: 30 вересня 2021 оновлено: 04 жовтня 2021

Щорічно 1 жовтня в Україні та усьому світі відзначається Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана.

За доброю традицією на початку жовтня у районі вшановують ветеранів та людей похилого віку.  У ці дні маємо чудову нагоду подякувати старшому поколінню за їх важку працю, душевну теплоту, сердечну доброту, ніжну батьківську турботу, благословенну щедрість, безмежне терпіння і великодушну любов, якою вони обдаровують своїх рідних та близьких.

Напередодні свята 30.09.2021 в  КЗ «Палац культури «Тернівський» КМР  організовано проведення святкової програми за участю керівників установ соціального захисту, закладів освіти, виконкому районної у місті ради  та  районної організації ветеранів.

Із щирими словами привітання до присутніх звернулися голова  Тернівської районної у місті ради Антон Недоступ,  голова Тернівської районної ради ветеранів Людмила Харченко  та депутат обласної Дніпропетровської ради VIII скликання Андрій Богатирьов.

Виступаючі привітали ветеранів із святом,  побажали міцного здоров’я та довголіття, висловили їм глибоку вдячність і  повагу.

За сумлінну багаторічну працю, особистий внесок у розвиток ветеранського руху,  активну участь у громадській роботі з ветеранами району були відзначені 31 активіст Тернівської районної ради ветеранів.

Для присутніх на урочистому зібранні  представлений яскравий святковий концерт, підготовлений силами учасників хору ветеранів та талановитих вихованців дитячих колективів художньої самодіяльності палацу культури. 

Крім того з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана в установах соціального захисту району: КУ  «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Тернівському районі» КМР, «Будинок милосердя» КМР та  «Будинок милосердя «Затишок» КМР  01.10.2021 для підопічних установ відбулися тематичні бесіди та святкові концертні  програми.